Ervaringen

Op deze pagina een aantal reacties van mijn leerlingen:
Voor meer reacties kun je kijken op mijn FB pagina:

Autorijschool Leo Pruis Heerenveen


Eerdere reacties:
Eind januari mijn rijbewijs met 20 lessen en 1x geslaagd dankzij Leo! Heb voor mijn theorie een theoriedag gedaan hier in Heerenveen en dankzij dat daarvoor ook in 1x geslaagd!! Dankzij Leo zijn goeie uitleg en zijn ervaring die hij dankzij zijn vak heeft geleerd kan hij alles tot de puntjes uitleggen hoe je het beste met de voertuig om kunt gaan.

Nogmaals super bedankt Leo!! Hans Hiemstra

krein-schuttert

super heb m’n rijbewijs eindelijk gehaald in een keer. en dat door leo pruis. de beste rijinstructeur ter wereld voor mij dan. ik raad iedereen om bij leo pruis te gaan rijlessen. hij is gewoon top zijn lessen zijn heel leerzaam. en je maakt ook nog es heel veel mee met leo pruis.
Elbeson Aliu

Leo, ontzettend bedankt!
Na een keer niet geslaagd te zijn, vanwege een overschot aan zenuwen, heeft Leo me in slechts vier extra lesjes klaargestoomd om toch te slagen! Alwin Eizema

Leo, heel erg bedankt voor alle lessen! Ik rij nu alweer een tijdje met plezier rond en zie nog regelmatig je (nieuwe rooie) autootje voorbij komen. Van alle leerlingen die daarin zitten weet ik dat ze in goede handen zijn! Nogmaals bedankt! Gemma

Leo!
Bedankt voor de fijne en leerzame lessen! Geduld dat heb je zeker! Het is echt aan te raden om bij Leo te lessen. Fijne sfeer, altijd in voor een babbel, leert je goed autorijden en heerlijke dropjes! ?

Groetjes, Willemijn Engels

Leo,
Heel erg bedankt voor de rijlessen die ik bij je heb mogen volgen! Ik heb zo veel van jou geleerd. En geduld van hier tot Tokyo had je af en toe wel nodig. Na de tussentijdse toets (wat zeer aan te raden is) in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik raad ook iedereen aan om bij Leo te gaan lessen. Het is fijn om bij hem in de auto te zitten, houd wel van een praatje maken en leert je op de juiste manier te rijden!

Dankjewel Leo! Timon van der Werff

reactie002

reactie003

reactie001

Je grootste kans om in één keer te slagen!